Доставка и плащане

/
Доставка и плащане

 Доставка

При поръчка на стойност над 110.00 лв., доставката е безплатна, за поръчки под 110 лв. се прилага фиксирана цена за доставка от 8.00 лв.

При поръчки извън България, условия и цени за доставка предварително се уточняват на [email protected].

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в рамките на 1 (един) до 3 (три) работни дни.

winwines.net не гарантира наличността на поръчаните артикули. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност и невъзможността за доставка от страна на доставчиците си, www.winwines.net в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след получаване на заявката за покупка в работни дни, уведомява Клиента за изчерпването на стоката посредством обаждане по телефон на посочения при поръчката телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от Клиента е-mail адрес. www.winwines.net ( „УИН“ ЕООД ) ще възстанови стойността на поръчания/те артикул/и или ще промени поръчката по желание на Клиента.

При изчерпване на вина от дадена реколта – се доставят вина от следваща.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

Стоката се предава на Клиента или на трето пълнолетно лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента, като подписва придружаващите стоката документи. Стоката (вино) може да бъде предадена само и единствено на пълнолетно лице, което се установява в момента на доставката. При установяване на непълнолетно лице получател на пратката, то тя се връща обратно, а разходите по доставката са за сметка на клиента.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, „УИН“ ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

  1. Цени и методи за плащане

Всички цени на стоки във www.winwines.net онлайн магазин са в български левове, с включен ДДС.

 

Методи за плащане

 

  • Когато посетите е-магазина, избирате стоките, които искате да видите в своята кошница.
  • След като стоките вече са избрани, на сайта winwines.net се показват различни методи за разплащане.
  • За да заплатите стоките, избирате метод на плащане от прозореца:

 

  1. 1. Наложен платеж
  • Сумата се заплаща на куриер/служител при доставка на стоката от куриерска фирма или служител на Уин ЕООД.

 

  1. 2. С карта
  • С дебитна или кредитна карта – плащането се извършва веднага на сайта, като се използват услугите на специализиран доставчик. УИН ЕООД не разполага с и не пази никакви банкови данни.

 

 

 

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.

bg_BGBulgarian