Надуваеми опаковки AirPack

/
Надуваеми опаковки AirPack
Airpack logo

Airpack is the first in Bulgaria inflatable packaging system, developed especially for safe transportation of fragile products. The airpack is 100% recyclable and take up little space before being inflated.

въздушни опаковки airpack

Надуваеми опаковки AirPack

Airpack е първата в България надуваема система за опаковане, разработена специално за сигурно транспортиране на чупливи продукти. Стартираме с опаковки за една, три и шест бутилки вино ( твърд алкохол, бира … ) и универсални надуваеми колонни опаковки от полиетилен, които можете да използвате при транспортиране на почти всякакви продукти, от лаптопи, монитори и телевизори, до хладилни витрини и стъклария.

Когато ви се наложи да използвате сигурна опаковка за изпращане на чупливи продукти има само една опция в сравнение със стандартните опаковки от фолио, обемен стиропор и бабъл фолио – Airpack. Airpack са 100% рециклируеми и заемат малко място преди да бъдат надути. Надутата вече опаковка може да бъде използвана многократно и запазва качествата си в продължение на много дълго време, което зависи най-вече от начина на използване и съхранение. 98% от надутата вече опаковка е въздух и само 2% полетилен.

Предимства на Airpack

Airpack обгръща вашият продукт с множество въздушни камери, като ви гарантира сигурна доставка. Всяка камера е независима от останалите и се надува посредством надеждна клапа, пропускаща сгъстен въздух само в една посока. Дори в случай на спукване на една от камерите, останалите остават идеално надути и продължават да предпазват вашият продукт.

Ето някои причини, поради които да ги използвате:

Защита:
• Осигуряват чудесна защита чрез уникалният си дизайн с много автономни камери
• Заемат формата на опакованият продукт
• Устойчиви са на вода и влага …

Пестят пари и неприятности:
• Практически липсва риска от счупване на транспортираният продукт
• Намаля транспортният разход поради теглото на опаковката
• Намаля разходите за съхранение, ненадути са изключително компактни
• Подобрява процеса на опаковане, липсва
• Съхраняват търговският вид на стоката …

Околна среда:
• 100% рециклируеми
• Нисък PET рейтинг
• За многократна употреба

Кашон за опаковане на бутилки AirPack
Въздушна опаковка за бутилки AirPack

За вино

Персонализираните Airpack опаковки за една, три и шест бутилки са идеални за опаковане на вино, шампанско, твърд алкохол и бира при транспорт.

Силно ви препоръчваме да ги използвате при:
• Доставка към ваши клиенти на продукти с по-висока стойност, както и на последни бройки вина от дадена реколта;
• Доставка на мостри до ваши партньори в чужбина;
• Изпращане на мостри за международни конкурси;
• Изпращане на пратки в силно натоварени периоди (като края на годината), през които чупливостта при куриерите е много висока;
• Идеално уплътняват чупливите бутилки в чекираният ви багаж в самолета, като в голям куфар спокойно можете да поберете 12 бутилки вино опаковани с Airpack.

В случай, че пътувате за търговско изложение, винен или уиски туризъм имате възможността да пренасяте опаковките само в едната посока, като по този начин пестите разходи за допълнителен багаж и излишни куфари. Ненадути опаковките Airpack, помпа за балони и празен платнен сак, не заемат много малко място в празният ви сак, а в обратната посока пренасяте сигурно вашият ценен багаж.

Универсална Airpack опаковка

Универсалните надуваеми колонни опаковки от полиетилен, можете да използвате за опаковане при транспортиране на почти всякакви продукти, от лаптопи, монитори и телевизори, до хладилни витрини, стъклария и произведения на изкуството.

Airpack са 100% рециклируеми и заемат малко място преди да бъдат надути, а разера им е метър според нуждите ви, при височина 50 см. или 80 см. Airpack обгръща вашият продукт с множество въздушни камери, като ви гарантира сигурна доставка. Всяка камера е независима от останалите и се надува посредством надеждна клапа, пропускаща сгъстен въздух само в една посока. Дори в случай на спукване на една от камерите, останалите остават идеално надути и продължават да предпазват вашият продукт.

                        ЦЕНИ НА ОПАКОВКИ
универсална колонна опаковка 50 см. 3.80 лв.
универсална колонна опаковка 80 см. 2.80 лв.
надуваема опаковка за 3 бутилки 5.00 лв.
надуваема опаковка за 1 бутилка 2.00 лв.
кашон за 6 бутилки 2.00 лв.
комплект за 6 бутилки / кашон + 2 тройни опаковки / 12.00 BGN
универсална опаковка Airpack

Персонализирана Airpack опаковка

Ни можем да доставим персонализирана опаковка със специфични размери според вашите нужди за различни продукти. Така ще можете да защитите всичко, от електроника, течности в бутилка, огледала или произведения на изкуството.

Моля свържете се с нас и ние ще изготвим вашаперсонална оферта и срокове за доставка за специфичната опаковка, от която имате нужда.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

en_USEnglish