For Win Wines Terroir Club

/
For Win Wines Terroir Club
WinWines-logo-600px

Добре дошли в Win Wines, първият директен търговец на занаятчийски вина, в ограничени серии от ръчно брано грозе. Win Wines подбира за Вас вина търсейки най-малките, посветените и обвързаните с виното производители.

Занаятчийски вина

Ние сме първият директен търговец на занаятчийски вина, в ограничени серии от ръчно брано грозе. Win Wines подбира за Вас вина търсейки най-малките, посветените и обвързаните с виното производители. Първоначално започнахме с внимателно подбрана селекция вина от България с подчертана индивидуалност, направени с минимална технологична намеса, от грозде гледано и брано на ръка и продължаваме с изби от Словения и Франция, отговарящи на същите условия.

Лимитирани серии вина

Освен вдъхновяващи винени изживявания, възможност да се докоснете до лимитирани серии вина, които не можете да откриете извън винарната на свободна продажба, персонално отношение и директна доставка включена в цената, Вие ще получите специална членска карта, даваща ви много възможности.

limitirani-vina
logo-winwines-wood

За контакти с нас

Най-добрият начин да се свържете с нас, е чрез контактната ни форма и чрез нашите партньори в страната (към които ще ви насочим или които вече са се свързали с вас) – независими винени консултанти които ще ви организират презентация или винена дегустация. Вие можете да се присъедините към нас както като независим винен консултант с познания за виното, така и като краен клиент или член на нашия винен клуб.

WinWines-logo

Защо да работите с нас?

Кои сме ние

нека се представим

Какво казват нашите клиенти?

Вината на изба Боровица са прекрасни, направени с любов и знание. Пенливото им вино достойно заема позиции, наравно с най-добрите "шампански". Благодарим на целият екип на сгушената сред скалите изба Боровица. Който не е опитал, да побърза.

Silvia Karamihova

Силвия Карамихова

Едно от най-добрите пенливи вина - Оги Цветанов е на изба Боровица. Удоволствие и наслада за сетивата. Гъмза Грейт Тероарс, любимо вино. Благодаря Ви и горещо ви препоръчвам!

Prof Danov

проф. Данов

Ресторант Тополите ,изказва истински благодарности на Адриана Сребрева-технолог и собственик,за неповоримите,вкусни и запомнящи вина на Изба Боровица. Ние работим с вас от дълги години и винаги успяваме да зарадваме и изненадаме нашите клиенти с вина , които нямат аналог.Стилът,вкусът,сортовия характер и бутиковия им брой са предпочитани от гостите ни. Да не пропуснем и споменене ,технолога и собственик,на Избата Оги Цветанов,който за съжаление вече не е сред нас.Това е човекът,създал едни от най-емблематичните вина в България. Колекционните му вина от сериите Максима и Дют,стоят на почетно място в колекцията на ресторанта. Благодарим на целият екип и техния представител Калоян Копчанов,за професионализма и отличната съвместна работа.

restorant Topolite

Ресторант Тополите

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

en_USEnglish