Надуваеми опаковки AirPack

/
Надуваеми опаковки AirPack
Airpack logo

Airpack е първата в България надуваема система за опаковане, разработена специално за сигурно транспортиране на чупливи продукти. Airpack са 100% рециклируеми и заемат малко място преди да бъдат надути.

въздушни опаковки airpack

Надуваеми опаковки AirPack

Airpack е първата в България надуваема система за опаковане, разработена специално за сигурно транспортиране на чупливи продукти. Стартираме с опаковки за една, три и шест бутилки вино ( твърд алкохол, бира … ) и универсални надуваеми колонни опаковки от полиетилен, които можете да използвате при транспортиране на почти всякакви продукти, от лаптопи, монитори и телевизори, до хладилни витрини и стъклария.

Когато ви се наложи да използвате сигурна опаковка за изпращане на чупливи продукти има само една опция в сравнение със стандартните опаковки от фолио, обемен стиропор и бабъл фолио – Airpack. Airpack са 100% рециклируеми и заемат малко място преди да бъдат надути. Надутата вече опаковка може да бъде използвана многократно и запазва качествата си в продължение на много дълго време, което зависи най-вече от начина на използване и съхранение. 98% от надутата вече опаковка е въздух и само 2% полетилен.

Предимства на Airpack

Airpack обгръща вашият продукт с множество въздушни камери, като ви гарантира сигурна доставка. Всяка камера е независима от останалите и се надува посредством надеждна клапа, пропускаща сгъстен въздух само в една посока. Дори в случай на спукване на една от камерите, останалите остават идеално надути и продължават да предпазват вашият продукт.

Ето някои причини, поради които да ги използвате:

Защита:
• Осигуряват чудесна защита чрез уникалният си дизайн с много автономни камери
• Заемат формата на опакованият продукт
• Устойчиви са на вода и влага …

Пестят пари и неприятности:
• Практически липсва риска от счупване на транспортираният продукт
• Намаля транспортният разход поради теглото на опаковката
• Намаля разходите за съхранение, ненадути са изключително компактни
• Подобрява процеса на опаковане, липсва
• Съхраняват търговският вид на стоката …

Околна среда:
• 100% рециклируеми
• Нисък PET рейтинг
• За многократна употреба

Кашон за опаковане на бутилки AirPack
Въздушна опаковка за бутилки AirPack

За вино

Персонализираните Airpack опаковки за една, три и шест бутилки са идеални за опаковане на вино, шампанско, твърд алкохол и бира при транспорт.

Силно ви препоръчваме да ги използвате при:
• Доставка към ваши клиенти на продукти с по-висока стойност, както и на последни бройки вина от дадена реколта;
• Доставка на мостри до ваши партньори в чужбина;
• Изпращане на мостри за международни конкурси;
• Изпращане на пратки в силно натоварени периоди (като края на годината), през които чупливостта при куриерите е много висока;
• Идеално уплътняват чупливите бутилки в чекираният ви багаж в самолета, като в голям куфар спокойно можете да поберете 12 бутилки вино опаковани с Airpack.

В случай, че пътувате за търговско изложение, винен или уиски туризъм имате възможността да пренасяте опаковките само в едната посока, като по този начин пестите разходи за допълнителен багаж и излишни куфари. Ненадути опаковките Airpack, помпа за балони и празен платнен сак, не заемат много малко място в празният ви сак, а в обратната посока пренасяте сигурно вашият ценен багаж.

Универсална Airpack опаковка

Универсалните надуваеми колонни опаковки от полиетилен, можете да използвате за опаковане при транспортиране на почти всякакви продукти, от лаптопи, монитори и телевизори, до хладилни витрини, стъклария и произведения на изкуството.

Airpack са 100% рециклируеми и заемат малко място преди да бъдат надути, а разера им е метър според нуждите ви, при височина 50 см. или 80 см. Airpack обгръща вашият продукт с множество въздушни камери, като ви гарантира сигурна доставка. Всяка камера е независима от останалите и се надува посредством надеждна клапа, пропускаща сгъстен въздух само в една посока. Дори в случай на спукване на една от камерите, останалите остават идеално надути и продължават да предпазват вашият продукт.

                        ЦЕНИ НА ОПАКОВКИ
универсална колонна опаковка 50 см. 3.80 лв.
универсална колонна опаковка 80 см. 2.80 лв.
надуваема опаковка за 3 бутилки 5.00 лв.
надуваема опаковка за 1 бутилка 2.00 лв.
кашон за 6 бутилки 2.00 лв.
комплект за 6 бутилки / кашон + 2 тройни опаковки / 12.00 лв.
универсална опаковка Airpack

Персонализирана Airpack опаковка

Ни можем да доставим персонализирана опаковка със специфични размери според вашите нужди за различни продукти. Така ще можете да защитите всичко, от електроника, течности в бутилка, огледала или произведения на изкуството.

Моля свържете се с нас и ние ще изготвим вашаперсонална оферта и срокове за доставка за специфичната опаковка, от която имате нужда.

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.

bg_BGBulgarian