Персонализирани етикети за вино

/
Персонализирани етикети за вино
Персонализирани етикети

Персонализирани етикети за вино

Предлагаме ви персонализирани етикети за вино за всякакъв повод. Подарък, различен от всичко останало. Създаваме етикети за вас, комбинирайки лога, снимки и вашите послания с нашите дизайни, форми, цветове и опит. Минималното количество за вино с персонализиран етикет е 12 бутилки, без промяна в цената на виното от тази в нашия онлайн магазин. При по-малки количества, начисляваме такса за предпечат, печат и организация от 46.00 лв.

Нека заедно изберем подходящото вино за вашия повод или дори цяла бъчва (250 уникални бутилки) и да го персонализираме специално за вас с фирмено лого, любима снимка и послание. Това е инвестиция, която остава във времето, а определени бутилки могат да отлежават дори за идните поколения.
Изработвали сме персонализирани етикети за корпоративни подаръци, подарък за приятели, близки, клиенти, за годишнина, дипломиране, сватба, раждане на дете, учредяване на компания и безброй други поводи!

Всяка една бутилка с персонализиран етикет, може да бъде персонално номерирана, както с номер върху етикета, така и гравиран върху бутилката.

За ваше улеснение

За персонализация можете да избирате както вина от представените в сайта, така и вина, които можем да ви предложим, след като определите ценови параметри и брой бутилки или цяла бъчва.

Дайте ни насоки относно вид вино, брой бутилки, бюджет, и ние ще ви направим конкретно предложение и ще се погрижим за подробностите, за да може вие да се насладите на мига.

За ваше улеснение имаме както готови дизайни на етикети, които може да използвате, като ги персонализирате със свое послание и лого, така и персонализиране на съществуващи търговски етикети. Етикетите се печатат на висококачествена етикетна хартия, като могат да се залепят както ръчно, така и машинно.
Можете също така да ни изпратите свой готов проект за етикет по зададени размери според вида на бутилката и задължителни реквизити, които трябва да присъстват на него.

Пино Ноар и Гаме Ноар

Усъвършенстван процес на печат и рязане

Не се съмняваме, че нашите етикети, могат да превърнат вашата бутилка вино в елегантен сувенир. Доставете удоволствие на гостите си, сервирайки им любимото вино при специални поводи, заедно с уникален персонализиран етикет. Що се отнася до технологиите, ние използваме усъвършенстван процес на печат и рязане, който ни позволява да създаваме винени стикери във всякаква форма и размер.

Между другото, размерът на нашите шаблони варира в зависимост от формата и обема на бутилките за вино.

Нашите клиенти се възхищават на превъзходното качество

Нашите клиенти се възхищават на превъзходното качество, което присъства във всички наши персонализирани етикети. Имаме много възможности за избор, така че никога няма да бъдете ограничени по отношение на избора. Ето защо, независимо дали имате нужда от персонализирани етикети за шампанско за годишнини или персонализирани етикети за екзотични бутилки за вино, можем да измислим за вас всякакъв дизайн. Преди да приготвите чашите за вино на масата, просто погледнете нашия етикет на бутилката с вино. Това е висококачествен, водоустойчив и прекрасно изглеждащ печат, който може би не сте виждали преди. Нашите персонализирани етикети за бутилки за вино са това, от което се нуждаете, за да бъдат акцент в точните моменти. Независимо дали става въпрос за романтичната ви среща или рядка семейна вечеря или официален обяд по този въпрос, нашите колекции от етикети са повече от идеални за всеки повод. Разнообразието от цветови комбинации, декорирани с перфектност и стил е нашата отличителна черта. Ако сте избрали нашите етикети за вино и уникалните ни вина, ние гарантираме, че ще ги изберете многократно.

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.

bg_BGBulgarian