Персонализирани етикети за вино

/
Персонализирани етикети за вино

Персонализирани етикети за вино

Предлагаме ви персонализирани етикети за вино за всякакъв повод. Подарък, различен от всичко останало. Създаваме етикети за вас, комбинирайки лога и вашите послания с нашите дизайни, форми, цветове и опит. Можем да персонализираме етикети на вината от изба Боровица, а за вносните ни продукти, предлагаме гравиране върху бутилка на кратък текст или дата.

Към цената на продукта от онлайн магазина ни се добавят следните разходи за дизайн, предпечат, печат и организация около персонализирането:

  • Цена за персонализиран етикет на 1 бутилка вино: 30лв. без ДДС
  • Цена за персонализиран етикет на 2-12 бутилки вино от един вид: 40лв. без ДДС, общо за поръчката
  • Цена за персонализиран етикет над 12 бутилки от един вид, заплаща се само цената на виното.
  • За поръчки от 60 бутилки с персонализиран етикет, предоставяме отстъпка от 10% спрямо цената на виното.
  • При поръчки над 60 бутилки с персонализиран етикет, цената се договаря индивидуално с клиента.
  • При поръчки над 300 бутилки с персонализиран етикет, можем да се съобразим със зададен от клиента бюджет, като предложим вина на изба Боровица извън онлайн магазина ни. Тук можем да предложим и присъствието на пореден номер върху етикета на всяка от бутилките.

Нека заедно изберем подходящото вино за вашия повод или дори цяла бъчва (250 уникални бутилки) и да го персонализираме специално за вас с фирмено лого, любима снимка и послание. Това е инвестиция, която остава във времето, а определени бутилки могат да отлежават дори за идните поколения.
Изработвали сме персонализирани етикети за корпоративни подаръци, подарък за приятели, близки, клиенти, за годишнина, дипломиране, сватба, раждане на дете, учредяване на компания и безброй други поводи!

Всяка една бутилка с персонализиран етикет, може да бъде персонално номерирана върху етикета за количества над 60 бутилки.

За ваше улеснение

Дайте ни насоки относно вид вино, брой бутилки, бюджет и ние ще ви направим конкретно предложение за персонализиран етикет, ще се погрижим за подробностите, за да може вие да се насладите на мига.

За ваше улеснение имаме както готов дизайн на етикети, които може да използвате като ги персонализирате със свое послание и лого, така и персонализиране на съществуващи търговски етикети. Етикетите се печатат на висококачествена етикетна хартия, като могат да се залепят както ръчно, така и машинно.
Можете също така да ни изпратите свой готов проект за етикет по зададени размери според вида на бутилката и задължителни реквизити, които трябва да присъстват на него.

Усъвършенстван процес на печат и рязане

Не се съмняваме, че нашите етикети, могат да превърнат вашата бутилка вино в елегантен сувенир. Доставете удоволствие на гостите си, сервирайки им любимото вино при специални поводи, заедно с уникален персонализиран етикет. Що се отнася до технологиите, ние използваме усъвършенстван процес на печат и рязане, който ни позволява да създаваме винени стикери във всякаква форма и размер.

Между другото, размерът на нашите шаблони варира в зависимост от формата и обема на бутилките за вино.

Нашите клиенти се възхищават на превъзходното качество

Нашите клиенти се възхищават на превъзходното качество, което присъства във всички наши персонализирани етикети. Имаме много възможности за избор, така че никога няма да бъдете ограничени по отношение на избора. Ето защо, независимо дали имате нужда от персонализирани етикети за шампанско за годишнини или персонализирани етикети за екзотични бутилки за вино, можем да измислим за вас всякакъв дизайн. Преди да приготвите чашите за вино на масата, просто погледнете нашия етикет на бутилката с вино. Това е висококачествен, водоустойчив и прекрасно изглеждащ печат, който може би не сте виждали преди. Нашите персонализирани етикети за бутилки за вино са това, от което се нуждаете, за да бъдат акцент в точните моменти. Независимо дали става въпрос за романтичната ви среща или рядка семейна вечеря или официален обяд по този въпрос, нашите колекции от етикети са повече от идеални за всеки повод. Разнообразието от цветови комбинации, декорирани с перфектност и стил е нашата отличителна черта. Ако сте избрали нашите етикети за вино и уникалните ни вина, ние гарантираме, че ще ги изберете многократно.

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.

bg_BGBulgarian