Вино клуб WinWines

/
Вино клуб WinWines
дегустация-вино-клуб

Винен клуб WinWines

Създадохме виненият клуб, за да имаме възможността да показваме на приятелите и ценителите на вината ни, цялата палитра от вино която се ражда в „Боровица“, както и вината, които избираме за вас от Словения и Франция (Бордо). Много от вината в „Боровица“ липсват в интернет магазина и дори в търговските ни оферти. Единични неповторими бъчви, интересни сортове, успешните експерименти и много, много емоция.

Какво получавате:

Като член на винения ни клуб, ще можете да се докоснете до всичко това. Ще получавате два или четири пакета специално селектирани за вас вина, съобразени с предпочитанията ви за бели, червени вина и розета. Пакет „СТАРТ“ включва 4 бутилки, а пакет „ПРЕМИУМ“ 6 бутилки.

Да подарите членство във винения ни клуб е прекрасен начин да изненадате свои приятели, партньори или близки хора, осигурявайки им прекрасни мигове с уникални вина от лимитирани серии. Членството е придружено при първоначалната доставка от сертификат за конкретния клуб, издаван от нас на името, за което е предназначено. Виното е напитка за споделяне, което я прави незабравим подарък.

член-вино-клуб
лимитирани вина

Така печелите:

• Получавате лимитирани серии вина, някои от които не можете да откриете дори в специализираните магазини;
• Цената, на която ги получавате е в рамките на 20-35% по ниска от тази в онлайн магазина ни;
Гарантирана емоция, докосвайки се до духа на региона;
• Безплатна доставка до посочен от вас адрес;
• Улеснен избор на вино. Ние ще ви напътстваме, и след като ни ориентирате в предпочитанията, ще изберем виното за вас или вашите приятели;
• Сами избирате дали да получавате повече бeли, розета, червени вина, или ние да ги комбинираме за вас.

Цени

Членството е за три или за шест месеца.

• Клуб СТАРТ  – получавате 2 пакета x 4 бутилки на цена 150.00 лв. Доставакат се извършва в рамките на два месеца подред или наведнъж –  по желание на клиента.

• Клуб СТАРТ Премиум – получавате 4 пакета x 4 бутилки на цена 320.00 лв. Доставакат се извършва в рамките на два месеца подред или наведнъж –  по желание на клиента.

• Клуб АДВАНС – получавате 2 пакета x 6 бутилки на цена 220.00 лв. Доставакат се извършва в рамките на два месеца подред или наведнъж –  по желание на клиента.

• Клуб АДВАНС Премиум – получавате 4 пакета x 6 бутилки на цена 480.00 лв. Доставакат се извършва в рамките на два месеца подред или наведнъж –  по желание на клиента.

Ако конкретният клуб-пакет е за подарък, то доставката може да бъде организирана до адрес на конкретното лице или до офис на Speedy.

WinWines-logo

Start typing and press Enter to search

Количка

Нямате артикули в количката.

bg_BGBulgarian